24 C
Skopje
7.07.2020

Informat e rëndësishme për bujqit

Ka filluar aplikimi për subvencione për bujqësi në kuadër të Programit të vitit 2020. 🔅Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural informon të...