17 C
Skopje
25.05.2020

Edhe një projekt po jep frytë në Pollog !

🚧Rekonstruim i rrugës në fshatin Çellopek të Komunës së Brvenicës ! 📌Projekt i finansuar nga Agjencia për mbështetje finansansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe...