10 C
Skopje
13.04.2021

Asnjë postim për tu shfaqur

LAJMET E FUNDIT

DEA e mbështet luftën me narko tregtinë në Maqedoninë e Veriut

Vazhdojmë me mbështetjen për Maqedoninë e Veriut në detektimin, parandalimin dhe likuidimin e organizatave të cilat merren me tregtimin me drogë, deklaruan mbrëmë për...