27.2 C
Skopje
24.06.2019

Prtiej madhështore për Besir Alili nga Komuna e Çairit dhe “Liria”(Foto)

Komuna e Çairit dhe KM "Liria" organizojnë sot pritje madhështore të kampionit еvropian në mundje Besir Alili në оra 18:00 në Sheshin SkenderbeuTë nderuar...