27.2 C
Skopje
24.06.2019

Për të bërë një foto me ‘Rambon’, duhet të paguani një...

Aktori 72 vjeçarë Sylvester Stallone është një nga aktorët më të njohur dhe më të dashur për gjithë publikun. ‘Rocky Balboa’ dhe ‘Rambo’ janë ndër...