15.9 C
Skopje
22.03.2019

Pavlopulos: Greqia e mbështet perspektivën evropiane të Maqedonisë së Veriut, por...

Greqia e mbështet perspektivën evropiane të Maqedonisë së Veriut, por nevojitet respektim i plotë i të drejtës  ndërkombëtare  dhe implementim të drejtë të Marrëveshjes...