-8 C
Skopje
22.01.2020

Asnjë postim për tu shfaqur

LAJMET E FUNDIT

Gruaja që vuan nga gjoksi gjigant

Gjoksi po i shkatërron jetën duk shkaktuar plagë të dhimbshme dhe dhimbje shpine. Një nënë e dy fëmijëve me gjoks me madhësi 38KK thotë se...

evn