15 C
Skopje
24.05.2020

Publikohet projekti ‘Lambo’ nga Blero dhe L3O

Blero ka publikuar sot këngën e tij të re, e cila është në bashkëpunim. L3O dhe Blero kanë realizuar këngën e titulluar ‘Lambo’ e cila...