13.6 C
Skopje
22.03.2019

VMRO: Të burgosurit politik nuk janë veçori e shtetit demokratik

Gjyqësia e Maqedonisë e preki fundin duke i reflektuar arshinat e dyfishtë, joprincipialitetin dhe jomoralshmërinë e Zoran Zaevit dhe Stevo Pendarovskit.Ndjekja politike u bë...