4 C
Skopje
31.03.2020

LAJMET E FUNDIT

Qeveria sot do të vendos për uljen e pagave

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, në konferencë për shtyp tha se në seancën e së martës të Qeverisë do të vendoset...

evn