24 C
Skopje
10.07.2020

Dr. Florin Besimi, nga Sheshi “Iliria”: Tetova i thotë fuqishëm po...

Në një atmosferë madhështore, në Sheshin “Iliria”, në Tetovë, Bashkimi Demokratik për Integrim, me një prani të jashtëzakonshme të qytetarëve, simpatizantëve dhe veprimtarëve të...