15 C
Skopje
26.02.2021

LAJMET E FUNDIT

Vazhdon mbështetja nga Turqia për bujqësinë e vendit

Ministri I Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arianit Hoxha sot pasdite pati takim pune me kolegun e tij turk, Bekir Pakdemirli.Pas takimit, Hoxha...