4.1 C
Skopje
25.02.2020

Asnjë postim për tu shfaqur

LAJMET E FUNDIT

Sulejman Rexhepi: Për hair Tre Muajt e Bekuar

Më 25 Shkurt fillojnë Tre Muajt. Pejgamberi ynë, Muhamedi (a. s.), thotë në një hadith: “Allahu im! Na i bëj të bekuar Rexhebin dhe...

evn