27 C
Skopje
8.07.2020

Merita Koxhaxhiku:Asnjëherë nuk jam dorëzuar, sukeset e fëmijëve dhe nxënësve të...

Merita Koxhaxhiku:Asnjëherë nuk jam dorëzuar, sukeset e fëmijëve dhe nxënësve të mi janë shpërblim ndaj sakrficës time! 1.Çka do të thotë politka për ju? Politika përtej...