6.9 C
Skopje
27.01.2020

LAJMET E FUNDIT

Qyteti i Shkupit aktivizon masat urgjente kundër ndotjes: transport falas publik,...

Qyteti i Shkupit, duke filliuar sonte nga ora 18:00 , aktivizon masat urgjente kundër ndotjes: transport falas publik, ndalesë të punimeve ndërtimore dhe parkim...

evn