6.9 C
Skopje
27.01.2020

Asnjë postim për tu shfaqur

LAJMET E FUNDIT

Elezi: Vazhdon bashkëpunimi me Holandën, në sferën e Sistemit efektiv të...

Shkëmbimi i përvojave të ndryshme mes Ministrisë së Financave të Republikës së Maqedonisë Veriore dhe Mbretërisë së Holandës vazhdon edhe për dy vitet e...

evn