19.3 C
Skopje
26.05.2019

Asnjë postim për tu shfaqur

Osmani për vizitë pune në Hungari, Kroaci, Itali dhe Belgjikë

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani nesër udhëton për vizitë pune në Republikën e Hungarisë në kuadër të së cilës do të...