9.2 C
Skopje
5.04.2020

LAJMET E FUNDIT

Oprah Winfrey dhuron 10 mln dollarë për Covid-19

Moderatorja Oprah Winfrey pas këtij veprimi mban stafetën si personazhi që vërtetë është e shqetësuar dhe dëshiron të japë kontributin e saj në luftën...

evn