10.8 C
Skopje
6.04.2020

LAJMET E FUNDIT

Covid-19, arrijnë në Maqedoni ndihmat humanitare nga Hungaria

Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, mëngjesin e sotëm në Aeroportin Ndërkombëtar në Shkup, priti ministrin për Punë të Jashtme dhe Tregti të Republikës...

evn