10.5 C
Skopje
19.04.2019

Reka dhe Siljanovska një paradhomë e një bashkëpunimi në raundin e...

Në një spot publicitar të përbashkët mes kandidatëve për president Gordana Siljanovkës, nga radhët e VMRO DPMNE-së dhe Blerim Rekës, kandidat i përzgjedhur nga...