Sot në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave me rastin e përfundimit të provimit për Polic Pyjor, nga ana e Sekretarit Shtetëror z. Nefrus Çeliku u bë shpërndarja e vendimeve për punë si dhe çertifikatave për kryerjen e trajnimit profesional të pylltarisë për Policinë Pyjore tek 42 Polic Pyjor.

Shpërndarja e çertifikatave dhe vendimeve të punës për Polic Pyjor! Sot në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë,…

Publiée par Nefrus Celiku sur Mercredi 6 novembre 2019

Artikulli paraprakNuhiu – Duka vazhdojnë fushatën: “SPORT PO, DROGË JO”!
Artikulli tjetërHekuran Duka priti në takim nxënësit e shkollës nëntëvjeçare Penestia