“Vazhdon afati i lidhjes së marrëveshjeve për #prodhimin dhe blerjen e duhanit

Afati i lidhjes së marrëveshjeve për prodhimin dhe blerjen e duhanit për vitin 2020 është zgjatur deri më 30 #prill. Ky vendim u soll në seancën e sotme të Qeverisë, në koordinim me kërkesë të kompanive blerëse dhe prodhuesve të duhanit.

Vendim i cili u soll pasi jemi në gjendje të jashtëzakonshme në territorin e vendit tonë për shkak të pandemisë së koronavirusit, për arsye se procesi i lidhjes së marrëveshjeve në mars nuk u zhvillua me të njëjtën dinamikë si në shkurt të vitit 2020.” – thotë Çeliku.