Sekretari Shtetëror Nefrus Çeliku pranë Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave njoftoi se sot në Gostivar në bashkëpunim me sektorin e Ipardit pranë Ministrisë së bëjqësisë, Agjencionit për pagesa dhe Agjencionit për nxitjen e zhvillimit në bujqësi, përpara fermerëve prezentuan mundesitë e shfrytëzimit për masën 1 “Investimi në mjete materiale të ekonomive bujqësore”.

“Ky takim pati nje pjesmarje dhe interesim nga fermeret, në të cilin sqaruam procedurat dhe kushtet për shfrytzuesit potencial të kësaj mase.Afati i fundit për aplikim mbetet deri më 14 prill të këtij viti.” – thotë Çeliku https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2595594550764154&id=100009409022343