Angela Merkel është dridhur për herë të dytë këtë muaj, duke shtuar frikën për shëndetin e saj.

Një video e publikuar në internet shfaq Angela Merkel duke u dridhur, përderisa u takua me Presidentin Frank-Walter Steinmeier të enjten – por zëdhënësi i saj thotë se kancelarja gjermane është “mirë”.

Në video, mund ta shihni duke i palosur krahët, siç duket, në përpjekje për të ndalur dridhjen e madhe të duarve dhe trupit.

Pamjet nga afër tregojnë momentin kur Merkel fillon të dridhet tmerrshëm. Shikojeni:

https://video.dailymail.co.uk/preview/mol/2019/06/27/2690386248760474483/636x382_MP4_2690386248760474483.mp4?_=5