Makinë që lëvizë nëpër të gjitha shtigjet, me lehtësi edhe kur moti nuk është si duhet

Ky model që ishte shumë i pëlqyeshëm edhe në të kaluarën, do të vijë sërish si nëj makinë e fuqishme për të gjitha terrenet dhe jo vetëm për dunat me rërë, transmeton Telegrafi.

Bëhet e ditur se Chevrolet po punon që Silverado ZRX, të mund të lëvizë edhe nëpër shtigje me gurë edhe kur moti nuk është si duhet, si në shi, ashtu edhe borë dhe të ftohtë.

Derisa thuhet se do jetë shumë i fuqishëm, megjithatë Chevrolet Silverado ZRX do të jetë rival me Ford F-150 Raptor, që është një makinë shumë më e mirë.