Bill dhe Hillary Clinton janë larguar paksa nga çmenduritë në Amerikë për të shijuar njërin nga festivalet më të mëdha në botë.

Çifti i njohur u panë në Munich të Gjermanisë në festivalin “Oktober Fest”. Bill dhe Hillary dukeshin shumë të lumtur, sidomos presidenti. Dyshja ishin të veshur me veshje bavareze.

Përve¬ç këtij festivali, dyshja ishin edhe në koncertin e Christina Aguileras të mërkurën mbrëma.

evn