Hannah dhe Chad Janis janë duke shijuar jetën dhe dashurinë e tyre. Çifti kishin vendosur që të lënë punën e tyre dhe të udhëtojnë rreth botës.

Ata deri më tani kanë arritur të vizitojnë 18 vende të botës dhe shumë vende tjera janë në listë për t’u vizituar.
Chad nuk e mbante të fshehët strategjinë se si ka arritur që të udhëtojë në kaq shumë vende të botës.

Ai ka treguar për ‘INSIDER’ se kishte krijuar një aplikacion që i kishte ndihmuar që të grumbullonte mbi 60.000 dollarë dhe t’i siguronte udhëtimet falas.

Chadi krijoi një aplikacion të quajtur Wall Street Minimalist për t’i ndihmuar njerëzit të gjurmojnë shpërblimet e kartave të kreditit dhe të gjejnë mënyrat më të mira për të shënuar fluturime falas.

Në këtë mënyrë ai sigurojë mbi 2 milionë pikë për fluturime dhe fitojë mbi 60.000 dollarë.
Aventuarat e Hannah mund t’i shikoni në Youtube dhe Instagram, tek llogaritë e tyre.