Dy çiklistët nga Tetova, Amir Asllani dhe Senad Idrizi të cilët më 23 qershor janë nisur me biçikleta për në Haxh, kanë arritur në kufirin Al mudaëera, Jordan- Saudi.

Ata për momentin janë duke pritur për të kaluar kufirin dhe të hyjnë në shtetin saudian.
Që nga 23 qershori, deri tani të dytë kanë përshkuar 2300 kilometra.

Deri tani ata nuk kanë hasur ndonjë vështirësi gjatë udhëtimit, dhe kanë qenë të mirëpritur në çdo vend që kanë kaluar.

Artikulli paraprakTakimi i liderëve, VMRO-ja e kushtëzon referendumin?
Artikulli tjetërQatip Osmani: Besimi në ekip është rikthyer dhe jemi të gatshëm kundër Sherif Tiraspol