Çiklistët nga Tetova Amir Asllani dhe Senad Idrizi që u nisën për në Haxh me biçikleta nuk u jepen viza për në Arabinë Saudite.

Pas gjithë asaj sakrifice dhe udhëtimi të gjatë me biçikleta për në Mekka, për të kryer kushtin e pestë te islamit Haxhin, detyrohen të kthehen në Tetovë, për shkaqe objektive mos dhënia e vizave për në Arabinë Saudite.

Artikulli paraprakNuk ekziston prani e virusit të etheve të Nilit perëndimor te dy rastet e dyshimta
Artikulli tjetërKaos në MPB, disa policë shqiptarë kanosen me largim nga puna, ja arsyet?!