Lulja është nënë e katër fëmijëve, por gëzon linja trupore ideale. Madje, një trup si të saj do të donte ta kishte secila femër.

Bashkëshortja e këngëtarit të njohur, Medes, u bë një prej personazheve interesante të shoubizit ne vend.

Atë shpesh e shohim pranë të shoqit. Dhe, ata po që i kushtojnë mjaftë kohë njëri tjetrit, shkruan “Kosovarja”.

Çifti natyrisht që shkojnë edhe nëpër dasma. Lulja të gjitha ushqimet i ha, por jo edhe sallatat, që duket se nuk janë brenda shijeve të saj./Kosovarja