Gazetari Aleksandër Çipa i ftuar në emisionin “Tempora” në RTV Ora u shpreh se në Shqipëri ka rënë republika, mdaje akom a më shumë është gremisur thekson ai.

Aleksandër Çipa: Këtu jemi para një situatë që duhet të na shqetësojë vërtetë. Kjo për dy arsye.

Ne na ka rënë republika. Është shembur, është gremisur. Dhe gremisja do të thotë që ka pësuar lëndime dhe trauma të fuqishme. Është hera e parë që kjo krizë ka një përgjegjësi të nominalizuar, të përcaktuar në 4 deri në 6 persona.

Fillon me kryeministrin, vazhon me kreun e opozitës, presidentin, ish-presidentin dhe ish-kryeministrin e vendit dhe me ndonjë person tjetër që ka dorë në vendimmmarrje.