Është bërë e ditur data e vizitës së Kryeministrit Grek në Maqedoninë e Veriut, Aleksis Cipras.

Mediet greke shkruajnë se vizita është e paraparë për më 2 prill.

Kjo është vizita e pare oficiale e një kryeministri grek në vend. Cipras do të drejtojë delegacionin e përbërë nga disa anëtarë të kabinetit të tij dhe përfaqësues të biznesit Grek

evn