dhe pse për futbollin e Maqedonisë rrallë herë flasin mediat e huaja, si duket kjo papritmas u bë hit në 24 orët e fundit, duke ju falënderuar “cirkut” me topin në Gjorçe Petrov, ku futbollisti i Akademija Pandevit Stefan Petrov me top në duar vraponte pas futbollistit kundërshtar duke e goditur topin që ishte në lojë.

E gjithë bota shkruante për “cirkun”. Video incizimi me shpejtësi u përhap nëpër mediat lokale, e më pas edhe ato ndërkombëtare. Sot kishte një tekst edhe gazeta me tirazhin më të madh në Spanjë, “AS”.

Ju rikujtomë edhe një herë me këtë moment qesharak: