Brenda një minute në botë ndodhi shumë gjëra. Përdorimi i rrjeteve sociale e ka bërë jetën më dinamike.

Por a e keni menduar se çka ndodhë brenda një minute në internet?

Lori Leësi dhe Officially CHadd kanë përpiluar disa të dhëna, ku ka treguar se çka ndodhë brenda një minuti në internet.

1 milionë njerëz kyçen në Facebook, 4.5 milionë video shikohen në Youtube, 41.6 milionë mesazhe dërgohen në Whatsapp dhe Facebook.

Po ashtu bëhen 3.8 milionë kërkime në Google. Për më shumë shiheni hartën grafike.