Spanja po ‘shkatërron’ nënkampionët e botës, kroacin me rezultat 6:0

Goleadën e filluan në minutën 24′, Saul Niguez (1 – 0), 33′ Marco Asensio (2 – 0), 35′ Lovre Kalinic (3 – 0), 50′ Rodrigo (4 – 0), 57′ Sergio Ramos (5 – 0) dhe minutën 70′ Isco për 6 – 0.