Katër reperët e njohur dhe një këngëtarë janë parë sot në një studio e që duket se janë gati për të punuar diçka të re
Bëhet fjalë për Ledri Vulën, Lumi B, Lyrical Son dhe Ermal Fejzullahu të cilët sot kanë postuar një fotografi në studiot e produksionit ku ata zakonisht bëjnë muzikë.

Sigurisht, ata ndoshta janë mbledhur për ta projektuar këngën e tyre të radhës, por që Lumi B dhe të tjerët nuk kanë paralajmëruar se kur do të vjen ajo, brenda këtij viti apo në fillim të vitit të ardhshëm.

Kujtojmë se kjo katërshe njihet në Kosovë për bashkëpunimet e tyre edhe në të kaluarën, andaj mbetet të shihet se si do të jetë kënga e tyre më e re.