Një pasegjere është “çmendur” në avion duke i kollitur udhëtarëve të tjerë.

Ajo u dëgjua duke bërtitur “uroj të vdisni të gjithë”. Gruaja që kishte refuzuar të vendoste maskën, shkaktoi kaos në avion.

Ajo u detyrua të nxirrej jashtë kabinës, nga stafi dhe pasagjerët e tjerë.

Pamjet u filmuan gjatë një fluturimi në avionin EasyJet A320.