Gjatë ditës së sotme Komisioni Rregullator për Energjetikë pritet të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të vlejnë deri më 28 tetor.

Ndryshimet e fundit në çmimet e derivateve të naftës shënuan ulje vetëm tek Eurosuper BS 95 duke e liruar për gjysmë denari derisa çmimet për Eurosuper BS 98 dhe dizel mbetën të pandryshuar.