Çmimi i benzinës nga sonte në mesnatë do të shtrenjtohet për gjysmë denarë, ndërsa çmimi i dizelit do të rritet për gjysmë denarë.

Sipas vendimit të Komisionit Rregullator për Energjetikë bëhet ulja e çmimeve me pakicë dhe i rafinerive të derivateve të naftës mesatarisht për 0,66 përkatësisht për 0,28 për qind.

Çmimi i ri i Eurosuper BS-95 do të jetë 71 denarë për litër, i Eurosuper BS-98 do të jetë 72.5 denarë për litër, ndërsa Eurodiesel do të shitet për 63 denarë për litër.
Çmimi i vajit ekstra të lehtë do të jetë 51.5 denarë për litër.

Këto çmime do të hynë në fuqi nga sot në mesnatë dhe do të vlejnë për dy javë.