Fakti që Ronaldo është i izoluar së bashku me familjen e tij në shtëpi prej koronavirusit dhe nuk ka mundësi të qethet, ai ia ka besuar këtë gjë Georginës.

Në video shihet Georgina duke e qethur Ronaldon me makinë. Edhe pse pa përvojë dhe se mund t’ja prishë komplet modelin e flokëve, futbollisti nuk e ka aspak problem sepse në fund të fundit ai do qëndrojë brenda me familjen e tij dhe nuk do ketë asnjë dalje publike që të turpërohet.

Këtë video Cristiano e ka hedhur në “Instagram”.