Dramë e madhe në “Lankses Arena” në Keln, kampioni maqedonas Vardar u kthye nga -7 kundër Barsës së pakalueshme dhe e tejkaloi me 29-27 për finalen e dytë të kampionëve në historinë e saj.

Kundërshtar i “kuqë e zive” nëë ndeshjen për titull është Vesprem i Dejvis dhe Manaskov.