Dafina Zeqiri ka publikuar projektin e saj më të ri, që është komentuar goxha shumë akoma pa e dëgjuar.

Kënga mban emrin “Zili zili” e shkruar nga Elinel dhe Dafina me muzikë të Rrezonit.

Videoklipi i saj është mjaft unik i punuar nga Entermedia.

Nuk mundet pa u përmendur edhe paraqitja e Dafinës ku shihet me grimë e flokë me stil tejet unik.

https://www.instagram.com/p/CGpKtfGhC07/?utm_source=ig_embed