Këpucët më të shtrenjta ndonjëherë u krijuan nga Maria Majeri, me vlerë 17 milionë dollarësh.

Këto këpucë u prezantuan në Dubai, në një hotel me 7 yje ku morën pjesë 50 mysafirë të zgjedhur përmes llogarive të tyre bankare.

Vetëm ata që mund ta përballonin çmimin morën pjesë në këtë ngjarje.

Këto këpucë u krijuan nga ari dhe diamanti nga marka e njohur unike Jada Dubai.