Sot në mbledhjen e mbajtur të rinisë së LSDM-së është bërë dhe zgjedhja e kryesisë së re dhe kryetarit të ri të këtij forumi.

Kështu, në krye të forumit rinorë të LSDM-së për katër vite me radhë do të jetë Darko Kaevski.

Ai momentalisht drejton Agjencinë për rini dhe sport.