Bëhet fjalë për dasmën e çiftit të njohur, Bleros dhe Afronës, të cilët sot e kurorëzojnë martesën e tyre disavjeçare.

Dasma e tyre sa po filloi.

Mësohet se ceremonia do të zhvillohet në një nga resortet më luksoze të Shëngjinit, ku nuk do të mungojnë të ftuarit VIP.

Ditën e sotme, Afrona e nisi me pamjen e detit, teksa po relaksohej pak orë para se të vishet me fustanin e bardhë.

Për ndryshe, të ftuar në dasmën e çiftit janë edhe shumë emra nga bota e shoubizit.