Stefan de Vrij ka dashur të motivojë Inter-in në pritje të derbit të Italisë kundër Juventus-it, që duhej të luhej të dielën e kaluar. Mbrojtësi holandez, lider absolut deri tani i mbrojtjes zikaltër, ka folur për Ziggo Sports, televizion holandez.

Sfida me Juven

“Jemi përmirësuar nga ndeshja e fundit kundër Juventus-it, individualisht dhe si grup. Të rinjtë duhet të përshtaten me skuadrën, por po mësojnë me shpejtësi; Eriksen flet holandisht dhe kjo e ndihmon shumë”.

Mendimi për Antonio Conte-m

“Me atë bëhet fjalë vetëm që të kuptohen disa mekanizma të caktuara; të gjithë lojtarët janë të barabartë dhe rezultatet duken menjëherë. Është një lider si Van Gaal, një fitues i vërtetë”.

Stefan de Vrij ka dashur të motivojë Inter-in në pritje të derbit të Italisë kundër Juventus-it, që duhej të luhej të dielën e kaluar. Mbrojtësi holandez, lider absolut deri tani i mbrojtjes zikaltër, ka folur për Ziggo Sports, televizion holandez.

Sfida me Juven

“Jemi përmirësuar nga ndeshja e fundit kundër Juventus-it, individualisht dhe si grup. Të rinjtë duhet të përshtaten me skuadrën, por po mësojnë me shpejtësi; Eriksen flet holandisht dhe kjo e ndihmon shumë”.

Mendimi për Antonio Conte-m

“Me atë bëhet fjalë vetëm që të kuptohen disa mekanizma të caktuara; të gjithë lojtarët janë të barabartë dhe rezultatet duken menjëherë. Është një lider si Van Gaal, një fitues i vërtetë”.

De Ligt? Në fushë kundërshtarë, jashtë saj miq

“Ka një dëshirë të madhe për të mësuar, e di se mund të më pyesë për gjithçka, sepse jemi shumë të afërt. Nuk e kam bindur unë, por i kam thënë shumë gjëra të bukura për Italinë dhe jetën këtu, më pas zgjedhja është e tija”.

“Ka një dëshirë të madhe për të mësuar, e di se mund të më pyesë për gjithçka, sepse jemi shumë të afërt. Nuk e kam bindur unë, por i kam thënë shumë gjëra të bukura për Italinë dhe jetën këtu, më pas zgjedhja është e tija”.