Zëvendës drejtori i NP Pyjet nacionale, Berat Dehari sot për vizitë pune ka pritur Sekretarin Shtetërortë Ministrisë së Bujqësisë,Pyllëtarisë dhe Ekonomisë së Ujrave , Nefrus Celiku .
ÇQëllimi i takimit ishte bashkëpunimi i ngushtë për projektet e përbashkëta vijuese të Ministrisë dhe Ndërmarjes.
Të pranishëm ishin edhe një pjes e Menaxhmentit të NP Pyjet Nacionale.” – thotë Dehari

Sot në vizitë pune në NP Pyjet Nacionale ishte Sekretari Shtetëror i Ministris Bujqësisë,Pyllëtarisë dhe Ekonomisë së…

Publiée par Berat Dehari sur Jeudi 20 février 2020