Të dy kandidatët në garën presidenciale shpresojnë të fitojnë. Stevo Pendarovski dhe Gordana Sijanovska Davkova në mesditë ushtruan të drejtën e tyre të votimit, kur edhe u prononcuan rreth pritjeve të tyre.