Një dele në Zelandën e Re me emrin Shrek u arratis nga kopetë e saj dhe u fsheh në një shpellë për gjashtë vjet, duke mos dashur të qethej.

Kur vendasit më në fund gjetën, ajo kishte aq shumë lesh se ishte e vështirë për ta identifikuar nëse ishte në përgjithësi – dele, trasnmeton KosovaPress.

Sipas pronarit të saj, pas gjashtë vjetëve, delja kishte aq shumë lesh sa mund të bëheshin 20 kostume të meshkujve.
Pronari beson se delja Shrek dëshironte të gjendej dhe se ajo u shfaq pas kaq kohësh.

Ai beson se delet ndoshta kanë pasur probleme me lëvizjen, ngrohjen dhe stresin për shkak të peshës nën ngarkesën me shumë lesh.