Demi Mur thotë se ish bashkëshorti i saj, Brus Uillis, donte që ajo të ishte nënë shtëpiake ndërkohë që ai bënte çfarë të donte.Aktorja ka rrëfyer çdo gjë për lidhjet e saj në të shkuarën në një intervistë të veçantë me “Inside Out”.

Aktorja e filmit të famshëm “Fantazma” tha se me Brus Uillis u njohën, u martuan dhe ishte shtatzënë vetëm brenda katër muajve.

Ata ishiin çifti më i vëzhguar në vitet 1990, por edhe pse qëndruan bashkë për 13 vite, ajo thotë se Brus donte vetëm të bënte çfarë të donte me jetën e tij, ndërsa Demi duhej të rrinte në shtëpi e të kujdesej për fëmijët.